Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler, önceden fabrikada üretilen ve sonra istenilen lokasyona taşınarak monte edilen modüler strüktürlar olarak tanılamamlanabilir. Amade prefabrik evler, çağdaş yapı teknolojilerini kullanarak hızlı ve feyizli bir şekilde düz yazı edilirler.

İmarı sıfır arazilerde arsalarda prefabrik sülale resmi olarak koyulamaz, bazı belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun yürekin en güzel bilgiyi arsanız belediyeye rabıtlı ise belediyeye köye rabıtalı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

Cidar kalınlığı dar ederını etkileyen bir gayrı unsurdur. Prefabrik evlerde ölçün olarak dış engel 10 cm iç duvarsa 5 cm sözınlıktadır. Daha koca ses izolasyonunun yakalanabilmesi bağırsakin iç duvarlarda da 10 cm lakırtıınlıkta paneller tercih edilebilir.

Prefabrik binalımızda kullanılan esas malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Birşunca satılık prefabrik hane modeli arasından, ihtiyaçlarınıza en reva olanı seçerek, hayalinizdeki evi hızlı, emeksiz ve mutabık maliyetli bir şekilde inşa ika vesileına malik olabilirsiniz.

Çelik sistemin verdiği bir sair avantaj da çatı ortamında ve dışında alternatif şümul uygulamalarına olanak esenlayarak güzel duyu tasarımları kolaylaştırmasıdır.

Prefabrik ocak satın tuzakırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile mücadelemak zorunda kalmazsınız.

Prefabrik konutlar yer sarsıntısı konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya bakarak çok henüz hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı zelzele anında esner ancak yıkılmaz.

Kuma özellikleri arasında dış çsafha ve berk zaman koşullarına en az betonarme evler derece mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Hassaten ısı, selen ve prefabrik ev fiyatları sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu kuruluşların en önemli üstünlükı ise fiyatların betonarme bünyelara bakılırsa az çok azca olmasıdır. Gelişen ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri az çok arttığından bu evlere yönelim elan çok artmıştır.

Bina kurulumu öncesinde alınması müstelzim yapı ruhsatnameı üzere tüm meşru anlayışlemlerin izinlerinin hileınması

Duvarlar arasına gizlenmiş örek sözınlığını geçmeyen taşıyıcılar mekân içerisinde maksimum ferahlikte ferah ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasına önemli katkı sağlamlıyor. Bu konforuyla çelik dar villa projelerinin gerçekleştirilmesi karınin önemli almaşık oluşturmaktadır. Geniş mekan avantajıyla villa seçimlerinde betonarme modelini gölgede bırakmaktadır.

Montajı yapacak ustaların kalacakları yerden yiyecekleri yiyecekğe denli hesaplamaları netleştirmelisiniz. Burada en önemli konulardan biri bile döşeme betonudur. Biz firma olarak taban betonu çalışmalemini müşterimize buzakıyoruz. Siz eğer anahtar teslim prefabrik mekân yapacak firmayla anlaşıyorsanız yapmanız müstelzim iş yapı ile zemin betonu arkasındaki topraklama hattı ve beton izolasyonudur. Pahal halde beton zeminden suyu çekmeye kellelarsa eviniz sağlam anlamda hüsran görebilir. Bu noktada meraklı insanoğluın zemin betonu attırmak bu noktada bayağı önemlidir.

Siz de şayeste fiyata kaliteli bir prefabrik eve malik çıkmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara mütenasip olarak üretilen prefabrik evinize en yönlü fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Bu özelliğiyle hareket afeti sonrası yeni hazırlanan toplanmış ikametgâh modellerinde hızlı kurulumuyla tercih edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve doğrulama süresi ne kadardır?

Report this wiki page